Styrk dit barn ud af stress og angst

Har du et barn der mistrives? Som normalt klarer sig godt, men som nu er væltet omkuld af stress eller angst? Du kan få redskaber til at blive dit barns bedste støtte.

Magtesløsheden

Som forælder kan du stå magtesløs, når dit barn mistrives. Du vil så gerne hjælpe og gøre det bedste for dit barn, men hvad skal man som forældre gøre? Det er svært at finde balancen i mellem at ville hjælpe barnet videre, men samtidig ikke presse for hårdt for at ødelægge noget.

Forældreuddannelse

Jeg kan uddanne dig i at blive dit barns bedste støtte, og lære dig nogle relativt nemme teknikker, som hjælper dit barn til at kunne komme på benene igen. Det du lærer, vil kunne ændre dit barn situation. Du vil blive helt klar på, hvad der virker, og hvad der ikke virker, når du har samtaler med dit barn.

Hvad tilbyder jeg?

Jeg tilbyder at komme ud til jer i hjemmet og møde jer som familie, og der tilbyder jeg både stresscoaching til barnet og til jer. Hvis jeres barn ikke er interesseret, kan jeg nøjes med jer som forældre. Vi kan også mødes online eller i mine lokaler centralt beliggende i Hillerød.

Hvordan foregår et forløb?

Når vi har mødt hinanden første gang, så planlægger vi sammen et forløb, som passer til jer som familie. Det er vigtigt at skabe et forløb der passer til jeres og jeres barns behov. Desuden kan jeg altid træffes telefonisk.

Du har gjort alt det rigtige

Du kan måske undre dig over, at dit barn har udviklet stress eller angst, fordi du selv synes at have godt styr på tingene. Der er helt normalt. Børnene oplever tingene anderledes end vi forældre gør, og vi kan desværre komme til at forværre symptomerne hos børnene ved at fokusere overdrevent på deres velbefindende. Jeg hjælper dig til at blive klogere på hele jeres situation, og giver dig nogle gode redskaber, som du kan anvende i samværet med dit barn.

Hvad skal du gøre?

Du skal ønske bedring for dit barn, og så skal du være klar til at lære noget nyt. Men har du læst hertil, så går jeg ud fra, at du for længst er klar. Med relativt simple teknikker og en helt ny måde at behandle vores tanker på lærer du og dit barn, at bare fordi tanken banker på, så behøver du ikke at åbne døren.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale, så kan vi drøfte hvad du og dit barn har brug for.