Styr på tankerne og selvværdet

Ligger du og grubler om natten i stedet for at sove?

Bruger du mange timer i døgnet på at tænke tanker, som står i vejen for at du bare kan være?

Har du svært ved at lægge tankerne fra dig og fokusere på noget andet?

Har du en dårlig selvfølelse og synes at du er værdiløs?

Måske er du påvirket i en grad, der er ødelæggende for dig selv og for dine omgivelser. Du tænker over alting, og synes slet ikke at der er plads til at nyde livet.

Hvis du er bekymret over din situation og synes at du gerne ville lave om på noget, så kan jeg hjælpe dig.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Vil du gerne have andre handlemønstre?

Vil du gerne have kontrol over dit liv og dine tanker?

Med en relativ simpel teknik lærer du at vælge hvor meget (eller lidt) opmærksomhed dine tanker skal have. Du kan lære at håndtere dine tanker, så du har magten over dem og ikke omvendt.

Hvordan arbejder jeg?

Metakognitiv terapi er en relativ ny måde at behandle overtænkning på. Tidligere gik man ind i tanken, men nu går man ud af tanken. Der er skånsom og effektiv metode, som sørger for at få dig ud af tankerne og ud af din lidelse. At stoppe med dine destruktive tanker er målet, og derfor anvender jeg den metode, der gør det bedst.

Alle mennesker har nemlig tanker: negative, destruktive, påtrængende, urealistiske og ”hvis bare jeg finder svar”-tanker. Men ikke alle bliver syge af disse tanker. Du tillægger dine tanker nogle følelser, og så reagerer din krop og din psyke.

Hvad skal du gøre?

Du skal ønske at få det bedre. Men har du læst hertil, så går jeg ud fra, at du for længst er klar. Så skal du afsætte nogle få minutter hver dag til små øvelser, og eller skal du ikke gøre noget som helst. På denne måde lærer du, at bare fordi tanken banker på, så behøver du ikke at åbne døren.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale, så kan vi drøfte hvad du har brug for.