Referencer

Hej Lene

Da vi talte sammen første gang, er jeg sikker på, at det var en kæmpe mundfuld. Jeg græd jo igennem hele samtalen, men du skal vide, at jeg bagefter følte en kæmpe lettelse. De bekymringer og skyldfølelser jeg gik med fik et andet perspektiv.
Du fik mig til at se fremad og bruge mine ressource konstruktivt, tusind tak for det.

Derudover har du skruet godt op for mit selvværd,
Du gav mig nogle øvelser, som satte skub i en masse tanker og som flyttede de negative tanker i baggrunden.

Min gæst på skulderen , som har siddet der i flere år, er blevet mindre synlig, jeg er overbevist om, at gæsten i den nærmeste fremtid er erstattet med en mere kompetent gæst.
Du har været en fantastisk støtte og jeg fik tillid til dig fra første øjeblik.
Det har været en fantastisk proces, som jeg helt klart vil benytte mig af en anden gang.
Du er en fantastisk coach.
Tusind tak Lene

Kirsten56 år

Jeg kan varmt anbefale sessioner hos Lene, der i løbet af få gange får guidet og stillet de spørgsmål, så man får set sine egne forhindringer i et nyt lys. Dette gør, at jeg i dag kan tage handling herefter, med en ny og større selvforståelse og selvrespekt.

Tak Lene

Suzann37 år

Jeg havde i lang tid kæmpet med indre dæmoner uden at kunne ændre på dårlige vaner og en selvdestruktiv tankegang. En dag tænkte jeg, om jeg mon skulle få mig en coach og samme dag “stødte jeg ind i” Lene og bad om en session.

Lene var utrolig sød, åben og lyttende. Hun fik mig til at slappe af og åbne op og jeg følte, at jeg var i sikre hænder hos Lene. Lene gav mig små opgaver, som jeg skulle løse fra gang til gang, men det allerbedste ved Lene er at hun stiller spørgsmål, mange spørgsmål, spørgsmål, som man helst ikke vil tænke over eller svare på, men det gør man alligevel. Hver gang jeg havde tænkt over et svært spørgsmål og kommet frem til et svar, ledte mit svar mig videre til et andet og endnu bedre svar og på den måde kom jeg langsomt tættere og tættere på roden til mine problemer uden egentlig at være klar over, at jeg var ved at forstå, hvorfor tingene var som de var. En dag var jeg bare træt af at være træt, træt af at sidde fast i de samme vaner og den samme tankegang. Det var også den dag jeg besluttede mig for at tage ansvar for mit liv, ændre på de ting jeg kunne ændre på og lære at sige pyt til de ting jeg ikke kunne ændre på.

Jeg føler virkelig, at jeg er kommet ud på den anden side og for første gang i mit liv føler jeg, at jeg nu er blevet voksen. Jeg kan ikke takke Lene nok for at puffe til mig og stille de svære spørgsmål og jeg kan kun anbefale Lene til alle, som vil have hjælp til at komme videre med livet.

Zeynep44 år