Har du brug for forandring?

Der kan være mange årsager til at du føler, at livet kan være svært sommetider. Du kan vælge at gå videre, men du kan også vælge at stoppe op og forandre de områder af dit liv, som du ikke er tilfreds med:

  • Har du en rolle, som du ikke bryder dig om?
  • Kommer du ofte i konflikter med nogen omkring dig, og forstår du ikke hvorfor?
  • Er du bare mellemtilfreds og ikke rigtig glad?
  • Sidder du fast og har ikke lyst til at flytte dig, men heller ikke at blive der hvor du er?
  • Er du frustreret?

Hvad kan samtaler give dig?

Hvis du har læst hertil, så tillykke. Det viser, at du måske allerede er ved at være klar til at få støtte til at komme videre. Samtaler kan give dig klarhed og vished om, hvorfor tingene er som de er. Du kan få arbejdet med de bump på vejen, som du møder og få nye redskaber, som du kan bruge.

Hvem er du og hvad vil du?

Du kan blive mere skarp på, hvem du er og hvad du vil. Stiller du altid andres glæde og behov foran dig? Hvem er du i dit liv og er du god ved dig selv og dine ønsker? Hvordan ser det ud i forhold til din karriere, dit parforhold, din forældrerolle eller i forhold til de mennesker, der er omkring dig. Det kan også være, at du altid kommer i konflikter med nogen omkring dig, og du ikke helt forstår, hvorfor det er sådan. Din intention er måske reel nok, men alligevel går tingene i hårdknude.

Hvad skal du egentlig?

Hvor er du på vej hen i dit liv? Er du påvirket af dine omgivelsers meninger eller har du selv nogle fastlagte vaner, som trænger til at blive revideret? Hvis du mærker frustration eller bare efterhånden er træt af det hele, så kan det være tid til forandring.

Klarhed giver ro

Du kan få klarhed over, hvorfor du ikke er tilfreds, og det alene kan give dig den ro, som du har brug for. Du får overblik, og du kan få prioriteret tingene, så du ved, hvad der er vigtigt, og hvad der er mindre vigtigt. Du kan få ryddet op på dine indre hylder. Og orden indeni giver ro.

Du kan få hjælp af mig til at få tingene sat i perspektiv, og finde ud af hvad der er op og ned, hvis dit liv på nogle områder føles som en rodebutik.